မင္းဂြတ္သီးေပါင္းနွင့္ ကင္ဆာ
*******************--******
ေရျဖင့္စင္ႀကယ္စြာေဆးေႀကာထားေသာ
မင္းဂြတ္သီးမ်ားကုိ ေပါင္းအုိးျဖင့္
မိနစ္၂၀ခန့္ေပါင္းေပးပါ။
ထုိေပါင္းထားေသာမင္းဂြတ္သီးအသားကုိ
ကင္ဆာေဝဒနာရွင္မ်ားနွင့္ HIV ေဝဒနာရွင္မ်ား
တေန့တလုံးစားေပးျခင္းျဖင့္ကုိယ္ခံံအားကုိ
ကာင္းမြန္ေစ၍ ကင္ဆာဆဲလ္နွင့္ေရာဂါပုိးမ်ားကို
တိုက္ဖ်က္နုိင္စြမ္းရွိပါသည္။
က်န္သည္အလုံးမ်ားကုိအေအးခန္းထဲထည့္သိမ္း၍
စားနုိင္ပါသည္။
(မင္းဂြတ္သီးကုိေပါင္းျခင္းျဖင့္ အခြံထဲတြင္ရွိေသာ
ဗုိင္းရဗ္ပုိးနွင့္ ကင္ဆာဆဲလ္တခ်ုိ့ဳကုိ
တုိက္ဖ်က္နုိင္စြမ္းရွိေသာအာနိသင္သည္
အသားထဲသုိ့စိမ့္ဝင္သြားသည့္အတြက္အခြံကုိ
စားစရာမလုိဘဲ အသားကုိသာစားေပးဖုိ့လုိပါသည္)
ေရနွင့္ျပဳတ္တာထက္ ေပါင္းတာက
ပုိ၍အာနိသင္ထက္ျမက္ပါသည္။
Crd
No comments:
Post a Comment